Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

'Eνα μοίρασμα είναι η ζωή...

Ένα μοίρασμα είναι η ζωή. Εισπράττεις από αυτά που οι άλλοι μοιράζουν, τα αποδέχεσαι, και μετά τα μοιράζεις και εσύ, θεωρώντας τα αλήθειες και πραγματικότητες.
Εάν σου έδειξαν πως φόβος μόνο υπάρχει, αυτό και πιστεύεις, το ασπάζεσαι και αυτό με τη σειρά σου διαδίδεις.
Εάν σου μοίρασαν από τα χαρτιά της αγάπης, ακόμα και αν ακούς για το φόβο γύρω σου, γνωρίζεις τη δύναμη που κρατάς στα χέρια σου.
Εάν το μοίρασμα είχε επίκριση, αποθάρρυνση, απόρριψη, και τρόμο, τότε πάσο θα πηγαίνεις μια ζωή, όσο και αν είσαι προικισμένος, και θα διαδίδεις πως η ζωή είναι άδικη και πικρή.
Εάν στο μοίρασμα σου δόθηκε εμπιστοσύνη, θάρρος πίστη και αυτοπεποίθηση, τότε θα ξέρεις να ορμάς στο παιχνίδι και ας μην έχεις το καλύτερο χαρτί.
Επειδή στο τραπέζι επάνω, το παιχνίδι, δεν το κερδίζει πάντα το καλύτερο φύλλο. Κυρίαρχος του παιχνιδιού, δεν γίνεται αυτός που στην πραγματικότητα έχει όλους τους άσσους, αλλά αυτός, που φέρεται σαν να έχει όλους τους άσσους.
Το τι σου μοίρασε η ζωή, δεν έχει και τόση σημασία. Αυτό που μετράει είναι, να μένεις στο παιχνίδι και να γνωρίζεις ότι η τράπουλα έχει άσσους για να δώσει, έστω και αν δεν τους έχεις εσύ αυτή τη στιγμή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *