Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

EKKΛΗΣΗ ΖΩΗΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ζάκυνθο, καθώς όλο το νησί έχει κινητοποιηθεί για να βοηθήσει την 28χρονη Διονυσία (Ντένια) Παράσχη, η οποία διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά και πρέπει να μεταβεί στις ΗΠΑ.
Το περιστατικό, λόγω της σπανιότητάς του, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί στην Ελλάδα, ούτε καν στην Ευρώπη, και σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλευτικού ιδρύματος της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή η 28χρονη, είναι επιβεβλημένη η μετάβασή της σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική της Βοστόνης.
AdTech Ad
Η ίδια και η οικογένειά της αδυνατούν να ανταποκριθούν στο υπέρογκο κόστος μετάβασης –με ειδικά στελεχωμένο αεροσκάφος- και νοσηλείας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παράλληλα, η διαδικασία έγκρισης δαπάνης από τον ΕΟΠΠΥ καθίσταται αδύνατη, καθώς θα έπρεπε να διακριβωθεί ότι κανένα νοσηλευτικό ίδρυμα της Ευρώπης δεν μπορεί να αναλάβει το περιστατικό, πράγμα που σημαίνει ότι η 28χρονη Ντένια θα έπρεπε να εξεταστεί από τα αντίστοιχα νοσηλευτικά κέντρα. Εκτός του ότι χάνεται πολύτιμος χρόνος, δεν το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας της.
Οι πολίτες της Ζακύνθου έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να συγκεντρωθεί το ποσό, ενώ έχουν κινητοποιηθεί και μαζικοί και επιστημονικοί φορείς του νησιού. Επίσης, διοργανώνεται συναυλία αλληλεγγύης από το καλλιτεχνικό σχήμα «Τσιριτσάντζουλες» που θα πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και ZAKYNΘΟ.


Το μήνυμα της Ντένιας συνοδεύεται και από τη δημοσιοποίηση του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο δικαιούχος είναι ο Σπυρίδων Παράσχης του Γεωργίου, ο πατέρας της, και ο οποίος είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627


(Πηγή newsbomb.gr)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *