Το Βιβλίο μας...

 photo MonopatiaPsixisexofyllo_zps89709de9.png

Τα ποιητικά μας ταξίδια...

...η πνοή μας









 photo 7_zps2cbf94f1.png

ποιητικές διαδρομές...





 photo 5_zps08d71f1a.png



















 photo 9_zps4b675e8e.png

απο [Κ]αρδι[Α]ς...








 photo 11_zps8d533774.png





Βιντεάκι...

YouTube Λογοποιήματα

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τα παλιά κρασιά της αγάπης δεν αξίζουν όσο...[Κ]αλημέρ[Α]



Ο έρωτας αγόρι μου, είναι κάτι πολύ ευγενικό και δυσάρεστο συνάμα. "Άπαξ κι έχει βγει απ' το βαρέλι, πρέπει να το πιείς", όπως έλεγε και ο Στρατάρχης ντε Σαξ δυστυχώς, τα παλιά κρασιά της αγάπης δεν αξίζουν όσο τα παλιά κρασιά απ' το κελάρι.(G. DE MAUPASSANT)
Έτσι ακριβώς, κανείς παλιός έρωτας δε θα σου δώσει διαφορετική γεύση από αυτήν που σου έδωσε την πρώτη φορά που τον συνάντησες.Μη σου πω, πως ίσως στη δεύτερη φορά σου φέρει μια ξινισμένη γεύση στο στόμα. Οι ελπίδες μας κάνουν να θέλουμε να δούμε με άλλη ματιά το ξαναζεσταμένο φαγητό.Στο μυαλό μας τα στήνουμε όμορφα και αισιόδοξα, μα σαν μπει ξανά στη ζωή μας προσπαθούμε για τα ίδια πράγματα, διεκδικούμε τα ίδια πράγματα, γκρινιάζουμε για ότι δεν δίνει και χωρίς να το καταλαβαίνουμε έχουμε επιλέξει να ζήσουμε ένα deja vu ίδιο και απαράλλακτο με πριν. Καμιά διαφορά και τίποτα προς το καλύτερο.
Γι αυτό σου λέω, κοίτα μπροστά! Ότι πέρασε μια φορά κι έφυγε ήταν για να φύγει. Η επανάληψη το μόνο που θα σου φέρει είναι ο ίδιος πόνος ξανά και ξανά.

Κατερίνα Σικλαφίδου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Περιμένουμε τα σχόλιά σας

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *